top of page
Søk

1. Mai-konsert og slipp-fest!

Nettopp! Ikke nok med at vi speller live, vi slipper likså godt en ny låt på sjølveste 1. Mai!

Få med deg konserten på Facebook eller Youtube her:


I samarbeid med Fagforbundet Barn og Oppvekst knyter på oss seilerskoa, gjør klar livbøyene, og presenterer Gatas Parlament med Holmlia Yacht Club Band livestream (med bølgeskvulp) fra Melahuset i Oslo. Sjenk i molotow-coctailsene og ta på deg din beste kosebalaklava, for dette blir et maritimt og sosialt distansert, sosialistisk og distingvert evenement for deg og det brede lag av proletariatet. GP er norsk venstresides fremste veteranrappere, og har lagd arbeiderlåter i en årrekke. Holmlia Yacht Club Band består av blåsere, trommer, bass, tangenter, korister, gitar og perkussjon.


Den nye feite singelen vår heter Sloss For i Morra. Du finner’n på Spotifizzle eller på Bandcamp-sida vår BOOM! Dette forandrer alt. Koronakrisa, miljøkrisa og den økonomiske krisa sammenfaller og lager tomme gater over hele verden. Sloss For i Morra forteller om følelsen av håpløshet og om å stå på kanten av stupet. Men det er også en låt om hvordan vi må stå på for tida som kommer og om kjærligheten til ungene våre. Ei litta klump i halsen og full on slosskamp for morrada’n på en gang. Alt akkompagnert av varme Jester-beats og Hildegunn Øiseth på trompet. ❤️


Konserten begynner klokken 8, direkte etter at Norsk Folkehjelp avslutter det offesielle 1.Maistreamen fra Rockefeller. Vi lover en verdig men vulgær feiring!


Du kan vippse oss mens konserten pågår, eller du kan bli abonnent her!467 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page