top of page
Søk

Bling på avveie

Asker kommune har et internt problem. En av kommunestyremedlemmene eller hens ektefelle er en bling-tjuv. Ut i fra denne saken fra VG nett kan man tolke at kommunestyrets julebord er en relativt fuktig affære. Såpass at noen har forsynt seg med ordførerkjedet og stikki. Audi 5000! Som Grand Puba ville ha sagt. -Uten bling om halsen, vel å merke.


Per Vers rocker eksklusiv bling!
Per Vers rocker eksklusiv bling! Wolv holder vakt!

Vi har en løsning. Eller i alle fall et tibud til Asker kommune v Lene Conradi. I et brev (Se nederst i saken) til kommunen tilbyr vi å donere bort vårt eget ordførerkjede. Kun brukt en gang av ingen ringere enn Per Vers under innspillingen av vår splitter nye video, Kattungen Dø. Vakrere smykke har ingen kommune eid, og mer Realt har ingen Holdt Det om Asker takker ja til denne julegaven. It's an offer they can't refuse. Enkelt og greit.



Det hører med til historien at denne jula er den siste før kommunesammenslåinga. Så noe særlig bedre timing kunne ikke tjuven hatt. (Heia!) Spørsmålet stiller seg da... Blir Gatas Parlaments ordførerkjede det nye kjedet for hele regionen?

BOOM!




72 visninger0 kommentarer
bottom of page