top of page
Søk

EFIL4SATAG


Gatas 4 Life

Vårt nye album EFIL4SATAG treffer butikkene den 8. februar.

EFIL4SATAG (eller GATAS4LIFE om du vil) er selvransakende, dansbart, headnod'ete og med bass som gir deg magasjau. Riktignok har du med Gatas Parlament å gjøre (daaah...), så hvem får seg en på trynet denne gangen? Slapp av! Alle får! Det blir lårhøner på både rikfolk og politikere, både gentrifiseringsmafakkers og oljebransjen. Folk som bygger kjøpesenter får passet sitt rivi i filler. Til og med gud ryker på en knokepoker. Hm. Vi liker å tro at musikken er skapt av kjærlighet. Og at nettopp derfor må det for faan være lov å lashe ut bare bittelitt! Eller assa... Låtene tar lang tid å skrive. De er nøye gjennomtenkt og diskutert før vi gir dem ut. Så, nøye kalkulert og oppoversparkende ut-lashing over insan'e beats. Ispedd kjærlighet, kamp og fest. Vel bekomme!


Hva skal barnet hete?

EFIL4SATAG er (som mange skjønner) en henvisning til NWAs Niggaz4Life. Men ut over det (og utover at det er en morsom tittel) er det en slags evig troskap til Gatas Parlament og Gatas-ånden, nerven og det å spytte innhold som sparker oppover. Ser du et gjerde, bare hopp over! Muligens er det også et slags tilbakeblikk over et helt liv som Gatas-rappere og hip hop aktivister.


Kattungens liv er fortsatt i fare! KLIKK HER

Om du har vært på juleferie på en annen planet har du muligens ikke fått med deg at vi har slippi en singel. Kattungen Dø kom ut rett før jul og vi har dansa siden. Natasha Angel og den danske raplegenden Per Vers er med oss på låta og videoen. Lett den mest ambisiøse videoen vi har laga. Det vil si Ulf. Ulfdawg er et geni og vår absolutte favoritt-music-video-director-guy. Med unntak av at katta ikke var særlig samarbeidsvillig var det en fet shoot også. Ulfdawg snakker om det i podcasten sin. Hør på den!



86 visninger0 kommentarer
bottom of page