top of page
Søk

Kjenner du Per?

Om du ikke veit hvem Per Vers er kan det tenkes du har sovi litt på dansk rap. Muligens har du fått med deg den siste singelen vår, Kattungen Dø, men ikke visst hvem han danske fyren på det sinnsyke 2. verset er. Vel, det er Per. Per Vers er en av dansk raps aller største battlere. Altså... Freestyling-over-beats-type-of-shit. God gammaldags battlerap har vært (og er) myyye større i Danmark enn i Norge og Per har vært (og kanskje er) den største.


Per Vers - foto: Morten Rygaard for Gaffa Danmark

Det sies at gode freestylere sliter med å lage gode album. Per V har gjort det utsagnet til skamme og gitt ut bangers og album av aller beste kvalitet. I September 2018 kom albumet, Knust Kunst. I følge han selv, muligens hans beste album. Dessuten et sjukt friskt pust i dagens musikklandskap. Sjekk det ut og døm selv! Det anbefales!


Per V og Gatas P snubla over hverandre på Roskilde-festivalen for mange år sia. Den snublinga førte til at vi lagde en remix av Antiamerikansk dans med Per Vers og Promoe. Siden den gangen har vi snakka sporadisk om å lage mer musikk og EEEENDELIG dreper vi kattunger over harde beats. Dans med!


Så fortvil ikke. Bare dykk inn i denne playlisten og spør morra di; Veit du ikke hvem Per er?

https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO496xqU


-Jester62 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page