top of page
Søk

EFIL4SATAG ute nå!


Motherfolkens! Det er en stor glede å få presentere Gatas Parlaments 11'te album: EFIL4SATAG! Vi håper du vil kjøpe'n, streame'n, laste den ned, stjæle'n, dele'n og elske den like høyt som vi gjør! Eller aller helst enda høyere!


Om dette er en samling perler og svisker er vi ikke helt sikre på. Det vi er helt sikte på, er at vi er stolte. Ekstremt stolte! Ikke sånn stolt som man er da man slipper debut-skiva (da er man dessuten mest redd), Men sånn stolt man er når man lager noe man veit man kan stå inne for. Helt. Dessuten er vi stolte av dere! Dere som hører på skiva og maser om den. Dere som deler på face og insta og venter på nye låter. Vi lever en god del gjennom dere. Fans'a. Uten hadde det blitt litt stusslig lissom. Dere minner oss på hvorfor vi gjør dette! Klisjé, men sant!


Dette albumet er en slags oppfølger til Hold Det Realt. Det er (kremt) et og annet clue på coveret kanskje. Faktisk flere enn du tror. I låtene er det også en slags rød tråd. Boom bap og spytting i bånn, men det føles friskere på en måte. De lette låtene er oppe og hopper og drar deg inn i dansen. De tyngre låtene byr på selvransakelse, men ikke uten håp. Håper vi da.


Vi har testa EFIL4SATAG i bil. Det funker!

Hi five!


263 visninger1 kommentar

1件のコメント


Emery
Emery
2021年8月16日

Appreciate you bloggingg this

いいね!
bottom of page