top of page
Søk

Rull Med Oss!

Vår nye track “Ruller med oss” hyller #Rosastreiken og oppfordrer folk til å gi støtte. Den pågående streiken i Foodora for tariffavtale er den første store streiken i “gigøkonomien”, eller “den nye økonomien”. Går vi mot en framtid med faste ansettelser og skikkelige arbeidsforhold, eller skal vi være løsarbeidere i framtida?
Vi heller jo i retning skikkelige forhold, dessuten har vi trua på å være synlige på gata. Og gjerne med sykkel! Spre kunnskapen rundt den nye måten å være ansatt på og hvordan man skal kunne leve skikkelig av det. Vi har trua på at utfallet av denne streiken kan skape viktig presidens for kommende, og lignende konflikter. Det blir viktig å ta med seg streikerett og kampen for skikkelige arbeidsforhold inn i det som ser ut som framtidas økonomiske modell. Når sjefen din er en app, Hvem skal du klage til da?


Vi har skrivi denne låta med håp om at de streikende sykkelbuda skal bli glade, og ta med seg låta når dem ruller rundt.


Ved å kombinere litt sånn rettferdighetssøkende arbeidersang med latinamerikansk flavor og Gatas-signatur-harde-trommer er'e bare å ta med seg en høyttaler, sette seg på sykkelen og trampe takta! -Litt sånn som Postmann Pat ville ha gjort det hvis han var rapper.


Låta ligger gratis til allmenn nytelse på: https://gatasparlament.bandcamp.com/track/rulle-med-oss


137 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page