top of page
Søk

En appell til regjeringen, staten, pressen og Norsk Kalenderforlag - Fuck 2020!Gatas Parlament gir ut singelen Fuck 2020 den 27. November, og appellerer samtidig til storsamfunnet om å stryke 2020, og gi det et nytt forsøk!


Vi tror det er viktige å være ærlige og si ting som det er, uten å pynte på det. Vi bør som samfunn innse det: vi mislyktes med 2020. Vi fikk det ikke til. Det var rett og slett ikke bra nok.


Kan vi la det stå? Vi mener nei!


Gatas Parlament mener: vi tar året på nytt! Istedenfor å gi opp, forlate 2020 i ruiner og håpe at 2021 ikke skal stinke like mye, bør vi heller gjøre et nytt forsøk. La oss sette en strek over året som har gått, og ta 2020 på nytt! La oss gå inn i januar 2020 denne gangen uten skogbrann, nestenkrig, og pandemi! La historiebøkene oppsummere at 2020 var året da vi fikk vaksinert verden, da Trump gikk av, da klimastreiken virkelig satte dagsorden, og da norskspråklig kommunistrap surra og gikk i annenhver telefon bortetter. La oss forsøke en gang til!


Vi ønsker med dette å appellere til Regjeringen, til staten, til pressen og til norsk Kalenderforlag om å erklære neste år som 2020, slik at dette tullet vi har vært igjennom ikke får noen særlig plass i historiebøkene og almanakkene, slik at det kollektive traumet får muligheten til å visne hen! Det vil være det eneste ansvarlige vi kan gjøre for den mentale folkehelsa!


Gatas Parlament gir ut låta Fuck 2020 den 27. November!

Låta er et takk og nikk til Avenue Beat sin låt F2020.

Bjørn Rummelhoff-Hansen spiller gitar, og r'n'b-kometen EHI korer. Resten har Jester og Elling laga.


FUCK 2020! Leve 2020! Godt nyttår!Gatas Parlament - Fuck 2020
.mp3
Last ned MP3 • 6.00MBComentários


bottom of page