top of page
Søk

GODT NYTT ÅR!

Godt nytt år motherfolkens!

Vi starter 2020 med å slippe en animert musikkvideo til "Penger Vi Ikke Har" den 12. januar. Videoen er tegna av vår egen Elling Fragatas! Snart sjølforsynt med kortreiste videoer altså.

I 2019 slapp vi albumet EFIL4SATAG. Festen var på Perlen i Oslo, og konserten blei streama på nett. Videoene til Kattungen Dø og Vål'enga Jenter hadde alt kommi. Vi slapp videoer til En Liten By, Bingen min, og Gjør D Sjøl. Bingen med Anders Rogg, laga av Gianmarco Donaggio har også blitt nominert til et par priser. Vi spilte på elevstreiken for klima, på Tøyen mot rasisme, en skikkelig runde på Musikkfest Oslo, på ungeren i København, Palestinasolidaritet på SALT Arena, en LO ungdomjobb på Terminalen Byscene i Ålesund, Slipp Botsen Fri, Rød Ungdoms sommerleir, antifacistfest på Blitz, og en bråte andre større og mindre jobber, i kamp og fest. Kamp og fest var definitivt stikkorda da vi slapp Rulle Med Oss i forbindelse med Foodora-streiken.


Vi har gjort flere konserter med Holmlia Yacht Club BAND bl.a. på Melahuset 1. Mai, og på Holmliadagene og i Kongsvinger. Dessuten har vi styrka samarbeidet med ProjektorPøblene og vært på skoleturné i Stavanger!

Det har vært et bra år for Gatas, og vi går inn i 2020 med en følelse av å være på opptur. Neste år skal vi gjøre mere ut av samarbeidet med HYC Band.


Hva var årets gatashøydepunkt?


103 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page